Εν Αρχή | Τρίκαλα Κορινθίας | Τηλ: +306932415394

Το πρωινό μας

Σας ξεναγούμε γαστρονομικά στα Τρίκαλα Κορινθίας μέσα από τις γεύσεις του παραδοσιακού πρωινού μας, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από ελληνικά και διαλεγμένα τοπικά προϊόντα.
Η μέρα σας θα ξεκινήσει ιδανικά με την χαρά της προετοιμασίας ενός θρεπτικού και υγιεινού πρωινού γεμάτο σπιτικά καλούδια όπως χειροποίητες μαρμελάδες, ζυμωτό ψωμί ολικής άλεσης αλλά και μαμαδίστικα κέικ και πίτες που θα βρείτε στον ξενώνα μας. Θα δοκιμάσετε επίσης σπιτικά αυγά αλλά και αφεψήματα από τα βότανα της περιοχής. Θα συμπληρώσετε το πρωινό σας με κορινθιακή σταφίδα, νόστιμα καρύδια και αμύγδαλα.

Και όλα αυτά θα τα γευτείτε όποια ώρα θέλετε, σε όποια γωνιά του ξενώνα μας επιθυμείτε, εσωτερικά στην θαλπωρή του πετρόκτιστου ξενώνα μας ή εξωτερικά στην κατάφυτη βεράντα.
Συλλέγουμε και εμπλουτίζουμε το πρωινό μας με φρέσκα λαχανικά και φρούτα που καλλιεργούμε στο βιολογικό μας περιβόλι. Σεβόμαστε την εποχικότητα των υλικών, σερβίροντας σταφύλια, αχλάδια, δαμάσκηνα το καλοκαίρι, μήλα το φθινόπωρο και εσπεριδοειδή το χειμώνα. Στηρίζουμε τοπικούς παραγωγούς και παράλληλα την κορινθιακή γη και τους καρπούς της.